БАЛКАНСКИ СЕКС И ГРАД – ЧИПКА И ЧОКОЛАДА

Антилета Живковић, Данијела Божичковић Радуловић и Станко Холцер

БАЛКАНСКИ СЕКС И ГРАД – ЧИПКА И ЧОКОЛАДА

РЕЧ РЕДИТЕЉА

„Балкански секс и град – чипка и чоколада” је узбудљив перформанс настао на основу књиге „Чипка и чоколада” која на духовит начин представља многа питања која муче савремену жену и мушкарца на Балкану.

Необичне ликове романа „Чипка и чоколада” тумаче млади и талентовани глумци Ивана Панзаловић, атрактивна професорка у ,,Курсаџијама”, Ђерић Чарни, као и млада Милена Матић-Ласић, супруга Франа Ласића, као и Франо Ласић. Две жене, потпуно различите по изгледу и карактеру, говоре о свему што их мучи на духовит начин. Два мушка актера, која се боре за свој простор међу женама, затварају круг недоумица својим саветима, шармом и песмом.

„Чипка и чоколада-балкански секс и град” је перформанс који се састоји из драмских и музичких сегмената. Перформанс је прожет сонговима које изводе оперска дива Габријела Убавић, Франо Ласић и Зоран Пауновић (група Југословени).

Књига „Чипка и чоколада” је светлост дана угледала на овогодишњем сајму књига у Београду, необична по форми и стилу писања читалачку публику је освојила на први поглед.Потписују је три аутора Антилета Живковић, Данијела Божичковић Радуловић и Станко Холцер.

Режија представе је поверена Франу Ласићу, уз стручне консултације Милана Јелића, сценариста је Ивана Панзаловић, продуцент Станко Холцер.

Због великог интересовања јавности, одлучили смо да публици књигу представимо и у позоришном формату.

Претпремијера  представе ће се одржати 20. фебруара 2016. у 18:30 у УК „Вук Стефановић Караџић”, а премијера ће бити одржана истог дана, на истом месту са почетком у 21:00.

balkanski_seks_i_grad