ВУКОВ ПРОЗОР У СВЕТ

ВУКОВ ПРОЗОР У СВЕТ

ida

06.09.2016.

Ида Гарфилд

Дописница из Вашингтона

НИКОЛ И ШКОЛА

Ово је била прва недеља школе за вас друга за нас, али сада ћу да пишем о почетку школе. Идемо на наше часове и то и навикавамо се на њих, то је лако. После те прве недеље, имамо “Back to School Night” где су родитељи позвани да дођу у школу да упознају твоје наставнике. Онда се сликамо. Не знам да ли ви то имате, као, “year book.”годишња књига. Мора свако да се слика, и дођу фотографи. Кад се сликаш, одмах добијеш школску личну карту. Ово је моја:

ida1

Знам да ништа не ваља. Знам. И да. То је то. Већ имамо испите разне и сви смо под сташним стресом. Припремамо се за неку као матуру, као школаски партy сваке године кад почне школа, Homecoming. Као школска жутрка Тако да барем имамо то да се радујемо…

Додаћу сад ста сам радила преко викенда. Ишла сам на рођендан моје другарице! Имала је малу журку у кући. Играле смо Cards Against Humanity. То је једна игра где имаш  једног играча као судија, и он изабере једну црну карту. На црној карти има нешто и мораш да одговориш са белом картом. Сваки играч изабере белу карту, и смешне су, често су сексуалне те беле карте, и онда судија изабере најсмешнију, и ко год је спустио ту карту добије ту црну карту као поен, и на крају игре, онај који има највише црних је победник. Правиле смо Smores. Ви то немате. Ставиш Marshmallowsна ватру, морам да објасним шта је то. То је један слаткиш, бели су, као мали мекани слатки облаци. Ево слике:

ida2

То се стави на неки штапић или грану и на ватру, и то се све истопи изнутра, и изгледа овако:

ida3

Онда то ставиш између два кекса, зову се Graham Crackers, оваку изгледају:

ida4

Слатки кекс. И онда ставиш чоколаду. И то се све истопи и много је укусно. Зову се S’mores зато што увек хоћеш још. “Some More” па скраћено “S’Mores.” схватате?

ida5