ВУКОВ ПРОЗОР У СВЕТ

ВУКОВ ПРОЗОР У СВЕТ

ida

27.09.2016.

Ида Гарфилд

Дописница из Вашингтона

МУЗИКА

Овај викенд је био много забаван! У петак сам ишла на час модерног плеса, и после сам отишла код моје другарице. Моје друштво је ишло на утакмицу футбала (америчког футбала) наше школе, али ја нисам могла, (и право да вам кажем, не занима ме). Стигли смо код ње и гледали неке видее, ништа много. Јеле неке грицкалице, не знам ни ја, само се тако зезале. Причали смо и оговарале (наравно!). Око 3 ујутро, нашле смо неке фарбе и офарбале леђа. Имам слике:

ida6

Ујутро смо се пробудиле и направиле америчке палачинке. Тотално су другачије од ваших, не можете да замислите ако нисте пробали. Иначе, ја сам онда отишла кући, истуширала се, и мало одспавала. Кад сам се пробудила, одмах сам морала да се спремам! Имала сам састанак са дечком и том истом другарицом и њеним дечком! Отишле смо на једну малу плазу која је близу нас, и појели нешто, неки сладолед тако. Отишли смо у неко као,Candy Shop и ту се нешто зезали. Онда смо сви отишли код ње и гледали Netflix, опуштено.

Много ме смара школа! Тек смо у школи 3 недеље, али осећам се као да је прошло 100 година. Јел’ сте и ви тако сморени? Ми имамо испите сталлнооо. Тако досадно. Стално морамо да учимо, и стално сам под стресом, тако да ми је музика спаситељ. Волим Spotify. Можеш да правиш Play листе, и апликација ти препоручује музику, тако да је много корисно. И имам СВЕ песме ту. Све можеш да нађеш. Феноменално је. Ово је списак 10 песама које ја много волим кад хоћу да се смирим. Можда ћу у каснијем блогу да ставим још 10, можда другачији стил.

  • She – She&Him
  • Warm Whispers – Missy Higgins
  • Sex and Candy – Marcy Playground
  • Skinny Love – Birdy
  • Winter – Josh Radin
  • Quelqu’un M’a Dit – Carla Bruni
  • Banana Pancakes – Jack Johnson
  • Ida – Paleo
  • A Beautiful Mine-RJD2

Мој музички укус је много разноврстан, видећете ако некад ставим још песама. Волим скоро све. Музика може толико да помогне у многим стварима. Има толику моћ. Ако си тужан или уморан или срећан или сморен, музика може да помогне или да изрази твоје емоције. Много ме то интересује и задиви. Како је музика само неки специфични звукови, сви намештени и организовани да буду нешто што можеш да осетиш и што може да ти промени расположење. Стварно нема ништа слично музици.