ПРОМОЦИЈА ЗБИРКЕ ПЕСАМА ВЛАДИМИРА ПЕРИЋА

ПРОМОЦИЈА ЗБИРКЕ ПЕСАМА ВЛАДИМИРА ПЕРИЋА

У среду, 28. септембра са почетком у 19 часова, у Установи културе “Вук Стефановић Караџић” у Београду, одржаће се промоција збирке песама Владимира Перића Муза, у издању издавачке куће Пресинг. Програм обухвата представљање књиге у пријатној атмосфери клуба УК Вук, уз разговор са аутором књиге, ауторком илустрација, читање стихова, као и музички програм.

Збирка песама Муза је Перићева друга књига, а прва поезије, и представља збир његовог досадашњег бављења поезијом. Књигу је илустровала академска сликарка Јована Ђорђевић.

Владимир Перић је рођен 28.09.1981. у Београду. Живи у Београду а ради у Музеју Срема у Сремској Митровици као кустос етнолог. Пише поезију и прозу. Објављиван је у више књижевних зборника, штампаних и електронских медија, а награђиван је на бројним књижевним фестивалима од којих су најважнији: Мајски сусрети у Београду, Кикиндске песничке стазеCastello di Duino u Trstu, Dani поезије у Зајечару, Ратковићеве вечери поезије у Бијелом Пољу, Сија књига мајке Ангелине у Сечњу, Трифун Димић у Новом Саду, On the Road у Београду…

Аутор је књиге Црни флор и пентаптих сопства, у издању издавачке куће Укронија.