ЈУНСКИ РОК – ИЗЛОЖБА “(НЕ)МИР”

ЈУНСКИ РОК – ИЗЛОЖБА “(НЕ)МИР”

Током првог Start up фестивала “Јунски рок”, на ком је учествовао велики број младих уметника, фотографијом су документовани сви програми фестивала, представе, изложбе, концерти и јавна читања драма. Ове фото записе радила је млада студенткиња Факултета за медије и комуникације – смер Дигиталне уметности Наташа Илић.

Наташа Илић завршила је VII београдску гимназију, а након тога уписaла  Факултет за медије и комуникације. Њена прва страст био је плес, који је тренирала од малена, oдатле и вечита заинтересованост за покретом и сценом. Ближњи је из шале зову Aрхивер, јер да није чувала и стварала фотографије, данас се пола људи, из њеног окружења, не би сећало шта се све десило. Данас, онако наивно и дечије покушава да, кроз угао објектива, својим фотографијама, заустави време.

На Фестивалу “Јунски рок 2” из угла објектива Наташе Илић  од 01. до 30.јуна у Ук Вук биће постављена изложба фотографија “(Не)Мир”.

Изложба фотографија “(Не)Мир” представља експресију емотивних стања, она која нас узнемирују, изазивају бол, страх, немир и она која нас смирују, изражавају спокој, безбрижност, мир.

Отварање изложбе заказано је за 01. јун у 19ч, фоаје сцене “Култ”, Ук Вук.

JUNSKI-ROK-NATASA-plakat