БУЛЕВАР 77

Булевар 77, школа музичког театра, једина је школа ове врсте у Србији која младим талентима и свима који то желе, својим едукативно – педагошким програмом прилагођеним за форму мјузикла, пружа могућност стицања практичних знања, вештина и усавршавања у овој области извођачких уметности – глуме, певања и игре.

 

У сарадњи са искусним педагозима и извођачима мјузикла у Србији и гостујућим професорима, развијамо едукативну платформу музичког театра и нудимо интензивне тренинге и радионице за све оне који почињу или желе да наставе каријеру у музичком театру или једноставно желе да науче нешто ново.

 

Програм сваке групе осмишљен је да кроз креативно – едукативни процес доведе до завршне позоришне продукције – јавног наступа и презентације за публику, чему претходе интензивне пробе. Да, добро сте чули, ми не нудимо само школу, већ и сцену. Полазници имају прилику да на крају семестра у склопу јавног часа покажу на сцени шта знају и шта су научили.

 

Школа музичког театра обухвата три дисциплине: глуму, певање и игру. Настава се одвија у посебним групама: најмлађа до 7 година, средња до 15 година и најстарија 15+. Сами одлучите шта и колико Вас занима!

 

Право на упис имају сви они који желе да се школују из области музичког театра, они који само желе да се забаве, као и професионалци који желе да се специјализују и усавршавају у области мјузикла.

vesti_bulevar77_2