Игранка код Вука

СВАКОГ ПЕТКА, СУБОТЕ И НЕДЕЉЕ У СЕПТЕМБРУ!

Игранка код Вука

Летња манифестација на Тргу испред Театра ВУК, која ће на својеврсном подијуму за игру организовати разноврстан музички, позоришни, забавни и едукативни програм.

Током септембра, кроз музичко-сценско путовање и различите плесне жанрове, публика ће имати прилику да заједно са нашим извођачима „ствара“ представу на задовољство свих. На Тргу испред ВУКА, сваког петка, суботе и недеље, деца и сви који се осећају као деца, моћи ће да уче различите плесне кораке и кореографије са студентима Института за игру, да певају са Александром Стефаном Радишевићем, цртају и учествују у уметничким и едукативним радоницама, да гледају представе за децу, да се забављају са кловновима, аниматорима и мађионичарима и тако испуне крај лета и почетак нове школске године позоришном игром, забавом, разонодом и незаборавним тренуцима.

Од 4. септембра до 2. октобра, сваког викенда, публика ће имати прилику да заједно са младим плесачима, глумцима, музичким педагозима, кореографима, и аниматорима игра, пева, црта и забавља се кроз музичке и уметничке радонице, концерте, позоришне, луткарске и плесне представе за децу.

Ова манифестација додатно ће промовисати програме, уметнике, програм и пријатеље Театра ВУК, кроз промоције и активације и тако допринети још већој популаризацији и учвршћењу везе ове установе са публиком и заједницом.

Сви програми су бесплатни.