ОДРЖАНА КРЕАТИВНА НОВОГОДИШЊА РАДИОНИЦА ВОЛОНТЕРСКОГ СЕРВИСА НА „ТРГУ БАЈКИ“

ОДРЖАНА КРЕАТИВНА НОВОГОДИШЊА РАДИОНИЦА ВОЛОНТЕРСКОГ СЕРВИСА НА „ТРГУ БАЈКИ“

Настављајући сарадњу са Установом културе „Театар Вук“ у реализацији новогодишњег програма на Тргу бајки, Волонтерски сервис Звездаре је у четвртак 22. децембра од 12,00 до 13,00 часова реализовао креативну радионицу за најмлађе Звездарце. Уз помоћ волонтерки Зорице, Сунчице, Саре и Весне, у Мултимедијалној сали на 1.спрату у згради „Театра Вук“, њих тридесетак из вртића Андријана као и малишани у пратњи мама и тата,израђивали су новогодишње украсе, декорацију, поклоне и честитке. Све што су направили малишани су понели као поклон организатора овог новогодишњег програма и Градске општине Звездара, који су обезбедили материјал за рад.

Циљ радионице је да развије нашу машту и вештине и подсети нас да су празници прилика да будемо радосни, да се дружимо и сетимо свих оних који заслужују да их у празничним данима дарујемо и обрадујемо ситницама које смо сами направили. Направљено је много украса и поклона које су малишани понели за маме, тате, бате и секе а заједно су направили много шарених плетеница од креп папира које ће ових дана украшавати њихов вртић.

Следећа новогодишња радионица Волонтерског сервиса Звездаре у оквиру програма „Трг бајки“ биће одржана у уторак 27.децембра у истом простору и истом термину, од 12,00 до 13,00 часова.

Улаз је слободан. Добродошли!