Школа музичког театра – Булевар 77

Школа музичког театра – Булевар 77

У Установи културе “Вук Стефановић Караџић” од 1. октобра почеће са радом прва школа музичког театра “Булевар 77”.

Булевар 77, школа музичког театра, једина је школа ове врсте у Србији која младим талентима и свима који то желе, својим едукативно – педагошким програмом прилагођеним за форму мјузикла, пружа могућност стицања практичних знања, вештина и усавршавања у овој области извођачких уметности – глуме, певања и игре.

У сарадњи и са искусним педагозима и извођачима мјузикла у Србији и гостујућим професорима, развијамо едукативну платформу музичког театра и нудимо интензивне тренинге и радионице за све оне који почињу или желе да наставе каријеру у музичком театру или једноставно желе да науче нешто ново.

Програм сваке групе осмишљен је да кроз креативно-едукативни процес доведе до завршне позоришне продукције – јавног наступа и презентације за публику, чему претходе интензивне пробе. Да, добро сте чули, ми не нудимо само школу, већ и сцену! Полазници имају прилику да сваког месеца покажу на сцени шта знају и шта су начили.

Школа музичког театра обухвата три дисциплине: глуму, певање и игру, а настава се одвија у посебним групама: омладинска, сениорска, напредна и мајсторска, у трајању од месец, два, три, шест и годину дана. Сами одлучите шта и колико Вас занима!

Право на упис имају сви они који желе да се школују из области музичког театра, они који само желе да се забаве, као и професионалци који желе да се специјализују и усавршавају у области мјузикла.

Пријављивање и УПИС У ШКОЛУ МУЗИЧКОГ ТЕАТРА је до 30. септембра, од 10 до 13ч, на благајни Установе културе “Вук Стефановић Караџић”
За све додатне информације посетите наш сајт www.ukvuk.org.rs или нас контактирајте на телефон 011 / 408 75 08.

БУДИ ДЕО ПРВЕ ШКОЛЕ МЈУЗИКЛА У СРБИЈИ!
МИ НЕ ДАЈЕМО САМО ШКОЛУ, МИ ВАМ ДАЈЕМО СЦЕНУ! ПОКАЖИ СЕ!