ТРГ БАЈКИ 2023.

БЕОГРАДСКА ЗИМА

ТРГ БАЈКИ 2023.

Трг бајки – осетите магију Београдске зиме!

У Театру Вук на сцени Култ, поново настаје магија!

После великог успеха прошлогодишњих новогодишњих манифестација „Трг бајки“, које су током месец дана окупиле и забавиле преко 120.000 малишана и њихових родитеља, учитеља и васпитача, и ове године поново, Београђани и гости Београда имаће прилику да уживају на „Тргу бајки“!

У склопу празничног програма Београдске зиме, у току децембра свакодневно ће се играти наше народне бајке, опере за децу,  луткарске представе, едукативне и радионице  и богат забавни и инклузивни програм за децу! У амбијенту који дочарава повратак у детињство и машту свако ће пронаћи делић своје празничне радости.

На овом Тргу током децембра у претпразничном и празничном расположењу, уз бројне глумце, певаче, аниматоре, жонглере…, деца и сви који се осећају као деца – имаће прилику да на најлепши начин упознају и уживају у нашој традиционалној култури и промоцији националних производа.

Трг бајки је јединствена манифестација на календару зимских забавних догађаја нашег главног града. Као најлепши увод у празнично славље, представља место најквалитетнијих новогодишњих садржаја: забаве и дружења, концерата, представа, забавних програма за децу, представљање старих српских заната и рукотворина, а улаз за све посетиоце је бесплатан.

Оживимо магију на Тргу бајки заједно!

Трг бајки ове године отвара празнични програм Београдске зиме, од 15. до 30. децембра свакодневно ће се играти наше народне бајке, луткарске представе, организоваће се концерти, презентације, едукативне и еколошке радионице и богат забавни и инклузивни програм за децу. У амбијенту који дочарава повратак у детињство и машту свако ће пронаћи делић своје празничне радости.

Оживимо магију на Тргу бајки заједно!