Ускршњи базар уметничких рукотворина

02. април 2018.

Ускршњи базар уметничких рукотворина

Установа културе „Вук Стефановић Караџић“ у сарадњи са удружењима жена и уметница, уз подршку Градске општина Звездара, организује велики Ускршњи базар уметничких рукотворина хуманитарног карактера на тргу испред Општине, Булевар Краља Александра 77, у понедељак, 2. априла од 10 до 19 сати.

У 11 сати почење уметничко забавни програм и креативне радионице, као и осликавање ускршњих јаја, на којима учествују деца и одрасли.

Док вредни радионичари буду стварали уметничке предмете и осликавали јаја, својим вештинама и умећима забављаће нас мађионичар, инструментални солисти и певачи, а око 13 сати аукцијом осликаних јаја прикупљаће се средства за помоћ „Прихваталишту са прихватном станицом“.

На штандовима излагача – самосталних уметница и чланица удружења, које су већ учествовале на сличним манифестацијама, наћи ће се ручно рађени уникатни уметнички предмети каквих нема у радњама. Биће за сваког по нешто.

Осим тога хумане и вредне уметнице/и припремили су поклоне и за волонтерке и волонтере Волонтерског сервиса Звездаре. Тако ће почети ускршње даривање и предпразнична радост на тргу испред ГО Звездара.

Наши другари из ЗВЕЗДАНИКА ће на нашем Ускршњем базару 2.априла свашта занимљиво да праве.

uskrsnji-bazar-2018---vesti