ЋИРО

Тарик Филиповић с монодрамом „ЋИРО“ пред београдском публиком

ЋИРО

Тарик Филиповић, познати глумац и водитељ, први пут ће гостовати пред београдском публиком са представом – монодрамом „Ћиро“, 27.априла са почетком у 20 часова у УК Вук Караџић.

Представа изазива огроман интерес у целом региону, а добила је високе оцене од критике и публике за маестралну глуму и квалитетан, духовит текст.

Личност занимљивог Мирослава Ћире Блажевића инспирирала је Тарика Филиповића и драматурга Антониа Габелића да напишу текст о његовом животу. Дугогодишње Тариково и Ћирино пријатељство, те сати и дани проведени у својеврсној исповедаоници о његовом животу и Тариково имитирање Ћире, били су срж ове занимљиве представе , која на један специфичан начин доводи публику до смеха али и суза. Ћирине се реченице цитирају, његово препознатљиво „сине мој“ дало му је неизбрисив лични печат, као и његова непосредност, али и ексцентричност. У овој сјајној монодрами, Тарик Филиповић, иначе страствени фудбалски навијач, проговара о томе шта је Ћиро Блажевић представљао за њега лично кроз период одрастања и сазревања.

„Ћиро“ је Тариков први самостални пројекат којег заједно с њим ауторски потписује драматург Антонио Габелић а продуцира Томислав Кашљевић.

[vc_tta_accordion style=”modern” shape=”square” color=”peacoc” c_icon=”triangle” active_section=”10″ no_fill=”true” collapsible_all=”true”][/vc_tta_accordion]
Tarik i Ćiro plakat

ПРЕДСТАВЕ