VII STAND UP FEST 2017 – 18.10.2017.

VII STAND UP FEST 2017 – 18.10.2017.

Regionalno veče stand up komičarki
Dinja (SR)
Marina Orsag (HR)
Martina Ipša (SLO)
Voditeljka: Ana Zlatanović

Ove večeri ukrstiće se tri različita stila, iz tri zemlje bivše SFRJ, i tri najbolje komičarke sa prostora bivše SFRJ.
O Dinji zaista ne treba preterano pričati, ona je ne samo internet senzacija već i osoba koja nije pristala na kompromise, pa se čitav njen rad zasniva na pobuni. Neki muškarci kažu da se bavi previše “ženskim” temama. Neke žene kažu da je na “muškoj” strani. Svakako, svi koji je razumeju znaju da su njene teme zapravo protiv podela. Bilo koje vrste. Dinja radi sa organizacijom Standup.rs od početka 2017. godine, i njen stand up “Veče sa Dinjom” u Beogradu možete gledati u Ben Akiba comedy club-u.
Marina Orsag (HR) najbolja je komičarka iz Hrvatske. Iza sebe ima najverovatnije najviše nastupa od svih komičara sa ovih prostora. Njena energija je zaslužna za to, pa je onda jedna od omiljenih likova na našoj stand up sceni. Učestvovala je na svim festivalima stand up komedije u region, na srpsko – hrvatskom i engleskom jeziku, osnivačica je hrvatske stand up comedy scene i direktorka Studija smijeha iz Zagreba, gde se odvija redovan program stand up komedije.
Martina Ipša (SLO) Martina je jedna od najboljih stand up komičarki u regionu. Iza sebe ima više od 1000 nastupa i 12 godina iskustva. Nastupa po celom regionu i redovna gošća svih većih stand up festivala. Napisala je tri pozorištne predstave, dve TV emisije i ima redovan segment na nacionalnom radiju u Sloveniji. U saradnji sa Standup.rs je bila gošća u emisiji „Stand up & More“, koji su snimali za Comedy Central Extra. Nedavno je snimila i 23 minutni stand up specijal, za najveću slovensku TV kuću, koji je bio odlično prihvaćen. Nastupa na slovenskom, engleskom i nečemu sličnom srpskom jeziku.
Više informacija o komičarkama na : http://standup.rs/

 

Cena ulaznice: 1000 dinara

Online kupovinakarata: www.ticketline.rs

Producent programa: Standup.rs

www.standup.rs
www.standupfest.com