When is Carmen going to do Lady Macbeth?

Гостовање - монодрама - ChekhovFest

When is Carmen going to do Lady Macbeth?

Игра: Елза Валентим

Ова представа има дубоке и чврсте корене у комедији дел арте и бављењу комичним. По свом опредељењу она привлачи широку публику у најнеформалније и уобичајене просторе са својомосновном градјом и импровизацијама и пресретањима, директним утицајима, интеракцијама. Како по свом облику,форми коју заузима тако и по самом садржају ово прожимање са публиком, простором, садашњим тренутком и приказивањем показује како свака представа је непредвидива и јединствена.

Идеја иза које стоји представа је веома једноставна, а истовремено врло сложена са више страна. Кармен има склоност да обухвати све најчувеније улоге женских особа у Шекспиру (већ је то било са улогом Јулије) и има намеру публици да одузме само један сат њиховог времена. Од тих времена до данас је неотудјива и драгоцена тековина која представља један озбиљно учешће. Њен монолог неће им одузети ни тренутак више њиховог времена. Не заборављајући на чињеницу да је она само представа комичног она закључује ову погодбу обећавајући да ће да се преда када буде поделила неке делове и неке друге ставке са њима.

Отприлике када ће Кармен урадит леди Макбет?

Уобичајено се говори да је један приказ није никад исти као други и није у могуности да се понови. Ово је у сваком случају нешто што би се тицало питања када ће Кармен да уради леди Макбет? Обраћајући пажњу на то овакав приказ долази до својих граница. Представа никад не може бити идентична јер би глумица то препознала искључиво пре самог почетка! То представља импровизовање које се ослања на основну структуру која се састоји од многобројних делова сцена случајно изабраних, као на лутрији. Без спомињања

ПРЕДСТАВЕ